Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Uitwisseling Businessclub te Gendersteyn

We nodigen u graag uit voor de 3e ronde van ons "Business Zomer Golf programma" op vrijdag 15 juli die gespeeld wordt op Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Net als de afgelopen jaren spelen we weer een wedstrijdronde samen met de leden van de businessclub van Burggolf Gendersteyn.

We nodigen u dan ook graag weer uit met een team van maximaal 3 spelers deel te nemen. De spelvorm is individueel stableford, waarbij het gemiddelde van de beste 2 teamscores, van de evt. 3 deelnemers per team, bepalend zijn voor het dagklassement.

N.B. Uiteraard kunt u ook alleen inschrijven voor deelname. U wordt dan ingedeeld met bedrijfsleden van beide businessclubs, buiten mededinging voor de teamdagprijzen.

U betaalt enkel de kosten van de horeca t.w. 50,- p.p. + eventueel genuttigde consumpties.
 

Programma
12:00 - 13:15    uur:   ontvangst met lunch
13:15 - 13:30    uur:   naar de holes
13:30 - 17.30    uur:   gunshot 18 holes
17.30    uur:   borrel met prijsuitreiking / aansluitend diner

 

Inschrijfformulier Uitwisseling met Businessclub Gendersteyn d.d. 15 juli 2022

Om in te schrijven voor de uitwisseling met Burggolf Gendersteyn op vrijdag 15 juli dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf

DeelnemersOpmerking