Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

MyDealz betaalapp

Als lid van de Herkenbosche kunt u met de betaalapp MyDealz afrekenen in de horeca en bij de ballenautomaat.

Horeca
Bij de horeca kunt u betalen via de QR code in de app. (Toelichting op installeren app vindt u onderin op deze pagina.), maar nog gebruiksvriendelijker en voordeliger is de gepersonaliseerde Horeca Pas, die ieder lid heeft c.q. op verzoek kan verkrijgen. Deze persoonlijke Horeca Pas is gekoppeld aan uw MyDealz account van de app. Hiermee kunt u sneller, simpeler én met korting, op saldo afrekenen in onze horeca.

Werkwijze bestelling
Onze medewerkers nemen uw bestelling op en scannen hierbij gelijk uw pasje, waarbij de bestelling gelijk wordt afgeboekt van uw saldo. (Zorg a.u.b. altijd vóór bestellen dat u voldoende saldo heeft.) De bestelling wordt uitgeserveerd en is daarmee gelijk helemaal afgehandeld. U hoeft dus niet bij vertrek nog langs de kassa of te wachten om te kunnen afrekenen. In uw app kunt u uw bestelhistorie en saldo terugvinden. Desgewenst kunt u een bonnetje vragen van betaling, waarop de bestelling en nieuwe saldo zichtbaar zijn.
Bestelt en betaalt u met uw horeca pas dan krijgt u 5% korting op de drank. Wij verlenen deze korting bij het betalen met de Horeca Pas graag, omdat dit sneller en in onze ogen klantvriendelijker is.

N.B. Uiteraard staat het u vrij geen gebruik te maken van de betaalapp / Horeca Pas. De werkwijze van bestellen, betalen (pin / contant) en uitserveren wordt dan op dezelfde manier toegepast.

Ballenautomaat
Bij de ballenautomaat verkrijgt u als lid, mits betaald via de app, een tik voor € 0,90 i.p.v. € 1.
LET OP; het is niet mogelijk hier met uw Horeca Pas te betalen.

Werkwijze "ballen tappen"
Om ballen te “tappen” houd u de QR-code van de MyDealz app voor het “linker raampje” op de ballenautomaat. U hoort een piepje, waarna het enkele seconden duurt voordat de ballen uit de machine komt. De betaling van de tik wordt binnen enkele minuten zichtbaar in de historie van de betaal app.

N.B. U kunt ook met uw NGF pas betalen. Als u de QR-code van de NGF pas, bijvoorbeeld vanuit uw Golf.nl app, voor het raampje houdt werkt dit ook. Ook in dit geval wordt de tik van uw MyDealz account afgeschreven en is terug te zien in de historie van betalingen.

App installeren
Inloggen kan via een pc of laptop maar ook via de smartphone of tablet. Met smartphone of tablet bestaat tevens de optie om de pagina als “webapp” op te slaan. Logt u voor het eerst in? Dan komt een hint in beeld om daarmee de pagina als "webapp” op te slaan. Deze hint gemist? Geen probleem! Onderin deze handleiding staat deze hint nog een keer extra beschreven voor zowel IPhone als Android telefoons.

Klik op de volgende link om voor de eerste keer in te loggen en uw account te activeren.
https://deherkenbosche.mydealz.nl/

U kunt hier inloggen met dezelfde gegevens als waarmee u in MijnGolfpagina (waar u starttijden en lessen kunt reserveren en in kunt schrijven voor wedstrijden etc.) inlogt.  

Om in te loggen of gebruik te maken van de app, verwijzen we graag naar de handleiding.
Mogelijk bent u daar voldoende mee geholpen. Mochten er dan toch nog vragen zijn dan helpen we natuurlijk graag.