Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Greenfee & arrangementen

Boek nu uw greenfee als gastspeler

Wilt u direct een starttijd boeken voor bij ons op de baan? Dat kan heel eenvoudig via GolfGo. Via de onderstaande button boekt u direct in ons systeem. Het enige wat u nodig heeft is een account bij Golf.nl.

Heeft u geen account of boekt u liever op een andere wijze? Dan kan dit door contact op te nemen met onze receptie. Zij zijn dagelijks bereikbaar via receptie@deherkenbosche.nl of door te bellen naar +31 (0)475 - 52 95 29.

Dagarrangementen

Behalve reguliere greenfees bieden wij aantrekkelijke dagarrangementen aan. Uitermate bourgondisch uw golfronde beginnen met een verse kop koffie en echte Limburgse vlaai en na de ronde lekker culinair genieten in onze Brasserie. Benieuwd wat dit inhoud? Bekijk onze dagarrangementen op de speciale pagina.

Lekker overnachten en golfen combineren - hotelarrangementen

Golfbaan de Herkenbosche is een unieke baan. We begrijpen dat u hier graag een stukje voor in de auto voor over hebt. Twee rondes lopen, of een bezoek aan het Designer Outlet Center in Roermond. Een stukje wandelen of fietsen of lekker naar Düsseldorf. De mogelijkheden zijn oneindig. We hebben een speciale pagina opgezet met alle mogelijkheden bij onze partnerhotels, zodat u optimaal de keuzes kunt vergelijken. 

Bekijk hier alle hotel arrangementen

Hulp nodig met het boeken van uw starttijd?

Mocht u advies willen bij de invulling van uw verblijf, dan helpen we u graag!

Mocht u gelijk een starttijd willen boeken, klikt u dan op de onderstaande Greenfee button. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via onze receptie, per mail naar het e-mailadres receptie@deherkenbosche.nl of telefonisch 0475-529529.

 


Voor leden van de Herkenbosche Golfkaart, BurgGolf (LoyalTee Club), Limburg Golfland en GolfClub Europe geldt een gereduceerd tarief. U kunt eveneens via de Greenfee button boeken.