Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Rabbit competitie

Jaarlijks organiseert de “Nieuwe Leden Commissie (NLC)” van de vereniging een competitie voor beginners, de zogeheten Rabbit competitie. Deze competitie is bedoeld voor beginnende golfers die hun spel willen verbeteren, op een prettige manier aan wedstrijden willen deelnemen en in contact willen komen met andere (beginnende) golfers. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om deel te kunnen nemen. Die voorwaarden vind je hierna.

De competitie wordt gehouden op meerdere woensdagavonden gedurende het seizoen met een shotgun start om 18:30 uur. Het zijn wedstrijden over 9 holes waarbij verschillende spelvormen worden toegepast zowel individueel als in teamverband.
 

Deelname aan de Rabbit competitie staat open voor
Leden; particulier en bedrijfsleden op naam, van "GCC de Herkenbosche”,
- Aspirant leden* oftewel iedereen die nog geen lid is van "GCC de Herkenbosche”. Je moet dan wel les volgen bij een van de pro’s van “de Herkenbosche”.
- Houders van de Herkenbosche golfkaart*,
- Je hebt handicap 54 of lager of baanpermissie grote baan, zonder baanpermissie kun je meespelen op de par 3.
- Is je handicap 36 of lager bij aanvang van de Rabbit competitie dan doe je buiten mededinging mee maar je bent van harte welkom. Je zou ook als begeleider mee kunnen doen…!?
* Aspirant leden en houders van de Herkenbosche Golfkaart mogen maximaal twee seizoenen deelnemen aan de Rabbit competitie,


De kosten bedragen € 3,00 p.p. voor leden (particuliere leden en bedrijfsleden op naam). Aspirant leden, spelers op een Wildcard van een bedrijf en leden van de Herkenbosche Golfkaart betalen € 20,00 greenfee voor de grote baan en € 10,00 voor de par 3. Je kunt per avond inschrijven.

Waarom deelnemen?
- Je maakt kennis met "GCC de Herkenbosche” en golfen in wedstrijdverband,
- Je doet kennis op over verschillende spelvormen,
- Je kunt je regelkennis toepassen en aanscherpen,
- Je speelt steeds met verschillende mensen. Zo creëer je een eigen golfnetwerk,
- Je krijgt bij elke wedstrijd begeleiding van een ervaren lid van de "GCC de Herkenbosche”,
- Het is gewoon gezellig om mee te doen!

Speeldata
De speeldata voor 2024 zijn 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli, én 21 augustus. Op 21 augustus sluiten we de competitie af met een prijsuitreiking en een gezellige avond.

Inschrijven
Interesse? Je kunt je inschrijven m.b.v. onderstaand inschrijfformulier of door een mail te sturen aan nieuwe-leden@gccdeherkenbosche.nl. We houden je dan op de hoogte.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de Nieuwe Leden Commissie: Marjolijn Olsthoorn te bereiken via nieuwe-leden@gccdeherkenbosche.nl of via 06-81932676.

Rabbit competitie inschrijfformulier


Baanpermissie
Handicap
Indien u in het bezit bent van een hcp, graag vermelden wat uw actuele status is
Bent u lid van een golfclub?

Indien u lid bent van een golfclub a.u.b. vermelden van welke

Ik heb examen gedaan c.q. Baanpermissie gehaald in
2022
2023
2024
nog niet behaald
Heeft u belangstelling om een, nog in te plannen, extra avond te investeren in onze mooie sport, waarin wij de theorie met u zullen doornemen. Dit o.l.v. lid van de regel en handicap commissie.
Ja
Nee