Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Golfstart - 6 lessen voor € 109

Deze "kennismakingscursus" is een perfecte manier om de grondbeginselen van de golfsport te leren. U krijgt in 6 lessen (lesuur duurt 50 minuten) de basistechnieken aangeleerd door een van onze professionals. U leert putten, chippen, afslaan en gaat samen met de professional al een keer op de Par 3 baan spelen, waar hij u ook de basisregels uitlegt.

Zo ervaart u tijdens deze lessen eigenlijk alle facetten van het golfspel en krijgt u een hele goede indruk van de sport. Na 6 lessen heeft u uw baanpermissie voor de Par 3 baan waarmee u, wanneer ú dat wilt geheel zelfstandig op de Par 3 baan kunt komen spelen, uiteraard tegen de geldende voorwaarden. Waarschijnlijk bent u hierna zo enthousiast geraakt dat u verder gaat met lessen om snel de grote baan op te kunnen.

Aanmelden (individueel of met meer geïnteresseerden) voor de kennismakingscursus Golfstart, bestaande uit 6 lessen voor € 109,- p.p., kan via de afdeling Sales & Events of bij voorkeur via het aanmeldingsformulier hieronder, aangezien we dan gelijk uw voorkeuren in beeld hebben.

N.B. Gebruik oefenstokken tijdens de lessen is inbegrepen. Buiten de lessen om bent u overigens altijd van harte welkom gratis gebruik te maken van de oefenfaciliteiten.

We starten een nieuwe groep als we minstens 4 (tot 6 maximaal bij 1 professional) deelnemers hebben met dezelfde voorkeuren t.a.v. dag en tijdstip als u. Er wordt op alle week- en weekenddagen les gegeven.

Aanmelden
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding per email. Zodra er voldoende inschrijvingen voor een groep op uw voorkeursdag/tijdstip zijn, informeren we u over aanvang van de golflessen. Mocht u zelf minstens 3 andere geïnteresseerden kennen met dezelfde dag en tijdstip qua voorkeur dan kunnen we uw groep naar verwacht direct starten. De andere deelnemers kunt u ook hieronder vermelden en desgewenst de gezamenlijke voorkeur van dag en tijd bij opmerkingen.

Wilt u niet (zo lang) wachten dan kunt u ook individueel of als groepje losse lessen boeken.

Aanmeldingsformulier Golfstart - 6 lessen voor 109 euro

Dhr.
Mevr.
Deselecteer de dagen dat u niet beschikbaar bent
Maandag morgen
Maandag middag
Dinsdag morgen
Dinsdag middag
Woensdag morgen
Woensdag middag
Donderdag morgen
Donderdag middag
Vrijdag morgen
Vrijdag middag
Zaterdag morgen
Zaterdag middag
Zondag morgen
Zondag middag