Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Jeugd

Voor kinderen kennen we twee varianten van lidmaatschap;

Deelname aan ons "Jeugdplan" (8 – 18 jaar), waarin de kinderen o.a. 40 uur golfles per jaar krijgen, onbeperkt kunnen golfen op de baan, lid zijn van de vereniging en aan alle wedstrijden deel kunnen nemen. De club en de Herkenbosche ondersteunen het jeugdplan financieel, omdat ze er beide waarde aan hechten dat kinderen goed leren golfen en enthousiast gemaakt worden voor de golfsport. Deelname aan het jeugdplan kost € 535 per jaar. Vanaf het 19e jaar dient men een passend juniorlidmaatschap aan te vragen.

Wil je niet actief aan het Jeugdplan deelnemen, dan kun je gewoon particulier lid worden. Je kunt dan onbeperkt golfen en aan wedstrijden van de vereniging deelnemen. De speelvergoeding per maand bedraagt € 67,50. Daarnaast betaal je € 42,50 contributie aan de vereniging per jaar en geldt er een eenmalig entreegeld van € 200.

Ben je student dan krijg je 50 % korting op de maandelijkse speelvergoeding en kun je dus voor slechts € 33,75 per maand onbeperkt spelen!

Wil je je aanmelden voor het Jeugdplan of als student lid, of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Vul dan het algemene aanvraagformulier in en licht je specifieke vraag toe, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.