Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Virtueel lidmaatschap

Leden van de Herkenbosche Golfkaart en Limburg Golfland genieten voordelen bij de Herkenbosche. Voor vrije golfers die nog twijfelen over een lidmaatschap op een vaste baan zijn de Herkenbosche Golfkaart en Limburg Golfland een goed alternatief.

Leden van de Herkenbosche Golfkaart en Limburg Golfland krijgen o.a. 20 % korting op de reguliere greenfee van 12 golfbanen in Limburg. Een membership met handicapregistratie behoort ook tot de mogelijkheden. De Herkenbosche Golfkaart biedt nog meer voordelen en binding met golfbaan de Herkenbosche. Kijk voor meer informatie op de Herkenbosche Golfkaart.
Ook voor eigen leden van de Herkenbosche kan een aanvullend lidmaatschap van Limburg Golfland aantrekkelijk zijn, zeker als u met enige regelmaat eens op een andere baan in Limburg gaat spelen. Voor meer informatie en/of aanmelding verwijzen we u naar de website van Limburg Golfland.