Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Fietsen in Limburg

Fietsen in Limburg

Rondom onze golfbaan en Natuurpark de Meinweg kunt u heerlijk fietsen door Limburg. Lekker in de frisse buitenlucht leert u prachtige plekken kennen in de omgeving. Voor een ervaren fietser (of wielrenner) tot iemand die lekker een rondje wilt gaan fietsen in de buurt. Voor iedereen hebben we verschillende fietsroutes beschikbaar. 

Fietsen in de omgeving van Roermond

In de omgeving van Roermond, waar onze golfbaan zich bevindt, kunt u heerlijk genieten van de omgeving. Als u vanuit hier vertrekt met de fiets komt u bij de eerste afslag al gelijk een prachtige omgeving tegen. Geniet van de rustige omgeving door de natuur en de mooie fietspaden in- en rondom de Meinweg. Hoeveel dieren denkt u tegen te gaan komen?

Nationaalpark de Meinweg

Onze locatie bevindt zich bij het Nationaal Park de Meinweg, lokaal ook "Oppe Meinwaeg" genoemd. Rondom en door dit beschermd natuurgebied komt u helemaal tot rust. Als u rondom uw fietstocht geniet van een lekker kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai dan kijkt u uit op onze, al zeggen we het zelf, prachtige golfbaan. Doordat onze greenkeepers iedere dag bezig zijn om de golfbaan en de natuur eromheen kwalitatief zo hoog mogelijk te houden op de originele natuurlijke wijze, geeft dit een unieke beleving. 

Fietsknooppunt Herkenbosch

De fietsroute die u vanuit ons kunt fietsen, bevindt zich rondom een fietsknooppunt in Herkenbosch. Op de website van de Hart van Limburg treft u prachtige routes aan, met de wandelknooppunten eraan gekoppeld. Maar nog mooier zijn wandelroutes die wij voor u beschikbaar hebben. Vraag er gerust naar.

Plan uw fietsroute in Limburg

Uw fietsroute in Limburg, Roermond en Herkenbosch plant u gemakkelijk via de website van de ANWB. Mooi door het Limburgse landschap creëert u de meest memorable herinneringen. Wist u dat u bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid hebt, volledig gratis en ook nog eens aan het begin van uw fietsroute parkeert, de fiets eventueel met veel ruimte van uw fietsenrek aftilt?! Bekijk het snel.

Fietsarrangement Herkenbosch

In samenwerking met Smart Market hebben wij een zogenaamd "Stap & Hap" arrangement samengesteld voor slechts € 13,50! Nu is dit eigenlijk ingericht om te wandelen, maar wij bieden u als fietser dit zelfde arrangement maar dan met fietsroutes. Boekt u dus gerust dit wandelarrangement en wij turnen hem ter plekke om tot fietsarrangement. 

 • Keuze uit diverse uitgestippelde routes voor verschillende niveaus.

 • Ontvangst bij De Herkenbosche met koffie, thee of warme chocomel én Limburgse vlaai.

 • Bij terugkomst kun je kiezen om te:

  Lunchen - Kies dan uit:
  Soep van de dag 
  Sandwich van de dag (hierbij heeft men altijd keuze uit vlees, vis of vega)
  of om te:
  Borrelen - Een smakelijke borrelplank met diverse koude vlees en kaaswaren.

Dit arrangement boeken, dat kan rechtstreeks via onze receptie worden geboekt. 

Fietsen en golf

Nog leuker is om het fietsen te combineren met golf. Wist u dat u met het lopen van 18 holes op onze Golfbaan ongeveer 3,5 uur door de natuur beweegt? Laat staan als u dan ook nog naar de golfbaan fietst. U loopt van hole naar hole en leert door u spel ieder hoekje van de omgeving kennen. Voordat u het weet komt u ook hier een hert tegen!

Benieuwd of golf iets voor u kan zijn? Golfbaan de Herkenbosche biedt u verschillende kennismakingsmakings mogelijkheden. Speciaal om even eraan te proeven. Hoe leuk is het als u uw huidige hobby fietsen kunt combineren met nog twee nieuwe hobbies, golf en wandelen?!