Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Hotels

Onderstaande hotels bieden golfarrangementen aan, met inbegrip van overnachting en 18 holes spelen op onze baan. Kijk hiervoor bij onze arrangementen en neem contact op met het hotel van uw voorkeur als u meer informatie wilt hebben dan wel een reservering wilt maken.
 

Landgoed Kasteel Daelenbroeck
3,5 km / 4 min.
Herkenbosch
www.daelenbroeck.nl
Een buitengewone locatie, een uniek hotel. In de prachtige natuur van Midden Limburg, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. Hier komen natuur en rust samen met cultuur, stijl, luxe en comfort. 

   Boshotel Vlodrop Vlodrop
 6 km / 5 min. www.boshotel.nl
Gelegen in het bijzondere Nationale Park "De Meinweg", maakt Boshotel Vlodrop zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt ons luxueuze vier sterren hotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen. 

  TheaterHotel De Oranjerie
8,1 km / 7 min.
Roermond
www.theaterhotelroermond.nl
TheaterHotel De Oranjerie is het favoriete adres in Roermond en verre omstreken voor zowel de zakelijke reiziger als de recreatieve gast. Het hotel ligt makkelijk bereikbaar in het centrum en vormt dé ideale uitvalsbasis om het mooie Midden Limburg te ontdekken. Wat ons zo uniek maakt, is het feit dat zich in ons hotel een theater bevindt.  

  Oolderhof Herten
11,2 km / 12 min. www.oolderhof.nl
Met vrienden of familie van een heerlijk glas wijn genieten. Met zakenpartners een werkvergadering houden. Voor nieuwe klanten een congres of presentatie organiseren. Het kan allemaal bij De Oolderhof. Temidden van de Maasplassen, dichtbij Roermond, bevindt zich ons gastvrij familiehotel en restaurant De Oolderhof en Hotelsuites De Oolderhofjes. 

  Bilderberg Chateau Holtmühle Tegelen
27 km / 18 min. www.bilderberg.nl
In Château Holtmühle waant u zich voor even een prins of prinses. Het hotel is een middeleeuwse kasteel met authentieke slotgracht en romantische hotelkamers. Bourgondisch genieten en serene rust gaan moeiteloos samen met de luxe en grandeur van dit luxe viersterrenhotel in een statig, prachtig gerestaureerd kasteel in Tegelen.