Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Lidmaatschap voor particulieren

Lidmaatschap golf voor particulieren

Met het lidmaatschap van de Herkenbosche verkrijgt u, het gehele jaar door, het speelrecht voor alle faciliteiten van ons complex. Waaronder de 18-holes wedstrijdbaan, de 9-holes par 3 oefenbaan en de oefenfaciliteiten (drivingrange, chippinggreens en puttingsgreens). Uiteraard te allen tijde op basis van beschikbaarheid. 

Tarieven lidmaatschap particulieren 2024

Lidmaatschap Tarief (per maand) Entreegeld (eenmalig)
Senioren-A (van 40 jaar en ouder) € 140,00 € 500
Senioren-B (van 21 tot 40 jaar) € 95,00 € 300
Senioren-B Student (van 21 tot 40 jaar)
op vertoon van een geldige studentenpas
€ 47,50 € 300
Junioren (tot 21 jaar) € 67,50 € 200
Junioren Student (tot 21 jaar)
op vertoon van een geldige studentenpas
€ 33,75 € 200
Jeugdige golfers (jonger dan 18 jaar) Informeer naar ons speciaal Jeugdplan.

Voor de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Herkenbosche.

Jeugdplan

Voor jeugdige golfers, jonger dan 18 jaar, hebben we desgewenst ook een Jeugdplan opgesteld. Dit is een stimuleringsplan van de Herkenbosche en de vereniging G&CC Herkenbosche, dat gedeeltelijk door beide partijen bekostigd wordt. De enige verplichting hierbij is om deel te nemen aan de inbegrepen golflessen. We hebben speciaal voor de jeugd een jeugdpagina ontwikkeld met meer informatie. 

Proeflidmaatschap

Nog niet zeker of golf op uw lijf geschreven is? Dan is mogelijk ons proeflidmaatschap iets voor u. Binnen ons proeflidmaatschap maakt u kennis met de golfen en kunt u gelijk kijken of een lidmaatschap iets voor u is. Meer informatie over ons proeflidmaatschap vindt u hier.

Lidmaatschap vereniging, Golf & Country Club de Herkenbosche 2024

Wij adviseren u lid te worden van de vereniging, Golf & Country Club de Herkenbosche (G&CC de Herkenbosche). De vereniging verzorgt vele activiteiten voor haar leden, waaronder wedstrijden, deelname aan de NGF-competitie, handicapregistratie, etc. de contributie is als volgt opgebouwd en komt boven op het lidmaatschap voor de Herkenbosche:

Categorie: Contributie (op jaarbasis):
Senioren-A (van 40 jaar en ouder) € 97,50
Senioren-B (van 21 tot 40 jaar) € 67,50
Junioren (tot 21 jaar) € 42,50

Bedrijfslidmaatschap

Uiteraard bieden wij ook voor bedrijven aantrekkelijke lidmaatschappen aan. Zo kunt u als ondernemer, of met uw collega’s, gebruik maken van onze faciliteiten en ook nog toegang krijgen tot een breed netwerk en de bijbehorende activiteiten. Graag verwijzen we u naar onze pagina Bedrijfslidmaatschap voor meer informatie.

Leren golfen in Roermond, Limburg

Nog onbekend met de golfsport, maar heeft het toch uw interesse gewekt? We kunnen ons voorstellen dat u dan graag meer wilt lezen over het leren van golf. Hoe zit dit nu? Moet u lessen volgen? Krijg ik een examen? Ik heb iemand horen praten over het GVB of een handicap. Wat is dit nu precies? 

Als u met deze vragen rondloopt, dan hebben wij de antwoorden. Op onze pagina Golfschool treft u alle informatie aan die u zoekt. En daarnaast kunt u ook nog kennismaken met golf aan de hand van een super leuke interactieve cursus. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Check dan snel de pagina.  

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden als lid of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Vul dan het algemene aanvraagformulier in en licht uw specifieke vraag toe, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.