Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Proeflidmaatschap

Word nu proeflid op de Herkenbosche en speel twee maanden gratis!

Aandacht en zorg voor een gezond leven. Lekker genieten van een prachtige rustgevende omgeving. Eventjes het vakantiegevoel genieten, terwijl je toch dicht bij huis bent.

Wij geven je graag de gelegenheid en bieden hiervoor een tijdelijk en zeer bijzonder proeflidmaatschap aan.
Voor € 380 (21-40 jr) dan wel € 560 (vanaf 40 jr)  en zonder betaling van het gebruikelijke entreegeld bent u 6 maanden privélid van de Herkenbosche én van onze vereniging! Je kunt dus onbeperkt golfen en als lid van de vereniging aan alle wedstrijden deelnemen.

Blijf je na 6 maanden lid dan brengen we het eenmalige entreegeld niet meer in rekening. Je betaalt vanaf dan enkel de speelvergoeding en de contributie van de vereniging.

Schrijf nu in en begin als proeflid van de Herkenbosche. U bent van harte welkom!

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Maurice Hermans, info@deherkenbosche.nl of via 0475-529529.
Een zakelijk lidmaatschap kan ook, we informeren je graag ook over het tijdelijke bijzondere aanbod om lid te worden van de businessclub.

 

Contactformulier lidmaatschap

Heeft u interesse in ons proeflidmaatschap vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.
Ik wil graag aanvullende informatie over het bedrijfslidmaatschap ontvangen.
ja
nee