Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

1e ronde The Perfect Nine d.d. 25 juni 2020 zeer geslaagd

Donderdag 25 juni vond de eerste businessclub activiteit na "corona" plaats. Met een iets aangepaste opzet was het een zeer geslaagde start die smaakt naar meer.

Lees meer
Hoeberechts Advocaten wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 14 februari 2020

Guus Quaedvlieg (Hoeberechts Advocaten) en zijn gast Elroy Jansen winnen de 4e ronde van de wintercompetitie met een score van 22  punten als koppel over 9 holes. Proficiat mannen!

Lees meer
ACS Cleaning wint 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 17 januari 2020

ACS Cleaning, Xander van de Kamp en Gerald Driessen, winnen vandaag onder onverwacht prima weersomstandigheden de 3e ronde van de wintercompetitie. Met 11 graden en windstil was het een geweldige middag om te golfen. 

Lees meer
Rabobank Roermond-Echt wint 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 13 decemberi 2019

Rabobank Roermond-Echt, Roy Janissen en Roy Janssen, winnen vandaag de 2e ronde van de wintercompetitie.
De weersverwachting was erg slecht, hetgeen tot meerdere afmeldingen leidde, maar uiteindelijk viel het heel erg mee en was het nog een plezierige middag om te golfen.
Proficiat mannen!

Lees meer
Van Hecke Houben Notarissen wint uitwisseling met businessclub Gendersteyn d.d. 1 november 2019

Team van Hecke Houben notarissen heeft de vrijdag 1 november gespeelde uitwisseling van de businessclubs van de Herkenbosche en Burggolf Gendersteyn gewonnen. Ondanks het slechte weer tijdens de eerste 9 holes, was de sfeer super en de dag zeer geslaagd. Proficiat mannen met de 1e plaats.

Lees meer
De Herkenbosche aan de haal met alle prijzen in Gendersteyn (26 sept. 2019)

Donderdag 26 september was er een uitwisseling met de business club van Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Maar liefst 13 teams van de Herkenbosche, met in totaal 34 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Onze business club ging met alle te behalen prijzen aan de haal.
Het team van Hoeberechts Advocaten werd 1e.

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 11 september 2019

Met een deelnemersveld van 29 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine zeer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een zeer geslaagde afsluiting met aansluitend een gezamenlijk dinderbuffetje waar de gezelligheid en onderling netwerken voorop stonden.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 8 augustus 2019

De 5e ronde van The Perfect Nine was ondanks dat het nog vakantie is goed bezet. Leuk ook dat er meerdere nieuwe bedrijfsleden voor de 1e keer meespeelden vanavond. De ambiance was goed en na afloop kon men nog lang nagenieten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Richard Killaars en Paul de Ruijter waren de besten in de verschillende handicap categorieën. Proficiat mannen.
Of ze ook goede zaken hebben gedaan voor het overall klassement ziet u hieronder.

Lees meer
Geslaagde 1e editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club d.d. 28 juni 2019

De eerste editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club was zeer geslaagd. Vroeg opstaan, tussen 06.00-06.30 uur koffie in het clubhuis en afslaan om 06.30 uur met een shotgunstart voor 9 holes Four Ball Better Ball....

De geluiden waren positief en bij navraag zeker voor herhaling vatbaar in het programma van komend jaar. Het koppel Ger Teluy (Fysio Teluy) en Piet Laumans (Engelman Architecten) wist met 23 punten een zeer goed resultaat neer te zetten c.q. 1e te worden.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 20 juni 2019

De 4e ronde van The Perfect Nine "avondactiviteit" is weer onder perfecte condities en ambiance verlopen. Leuk te zien dat meerdere deelnemers zeer bewust bezig zijn met het verbeteren van hun eigen overall klassement. Verder is de opzet vooral ongedwongen golfen en genieten, hetgeen ook telkens goed lukt.

De resultaten van de dag en de stand in het overall klassement zijn hieronder te lezen.

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 29 mei 2019

Met 31 deelnemers was de 3e avond zeer goed bezet. Het was een schitterende avond. Na afloop konden de deelnemers heerlijk nagenieten onder een hapje en drankje buiten op het terras.

Lees meer
Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 16 mei 2019

De zeer geslaagde Texas Scramble teamwedstrijd van Business Club de Herkenbosche op donderdag 16 mei is gewonnen door de flight van Roel Janssen (Bart Janssen Assurantien), Martijn Neuhof (Neuhof Haans) en Rene Middel (Munstercafe). Zij speelden 67 bruto en 57,95 netto.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 11 april 2019

De kop is er af, de eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! De informele opzet als ook de spelvorm worden zeer positief ervaren.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Marjolijn The Perfect Nine van de avond met 22 punten. In de categorie 0-24.0 was er een gedeelde eerste plaats voor Guus Quaedvlieg en Maurice Hermans met 17 punten.

Lees meer
Summa Adviesgroep wint 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 15 maart 2019

Ton Jakobs en Chris Jagers, spelend voor Summa Adviesgroep, winnen vandaag de laatste ronde van de Businessgolf wintercompetitie.

Lees meer
ACS Cleaning wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 15 februari 2019

ACS Cleaning, Xander van de Kamp en Ted Heijnen, winnen vandaag onder zomerse omstandigheden de 4e ronde van de wintercompetitie.
Met 17 graden en windstil was het een geweldige middag om te golfen. Smaakt absoluut naar het aanstaande nieuwe seizoen....
Proficiat mannen!

Lees meer
Fysio-Teluy wint 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 18 januari 2019

Ger Teluy en Wim Raedts, beiden spelend voor team Fysio-Teluy, winnen de 3e ronde van de wintercompetitie met overtuigende cijfers. Ze scoorden als koppel maar liefst 28 punten over 9 holes Four Ball Better Ball.

Lees meer
Summa Adviesgroep wint 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 14 december 2018

Rob Hendrix en Ton Jakobs, team Summa Adviesgroep, speelden een perfecte four ball better ball samen en eindigden met 2 punten voorsprong op 2 andere teams als eerste in de 2e ronde van de wintercompetitie. Proficiat!

Lees meer
Munstercafe wint 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 23 november 2018

Het team van Munstercafe met René en Marion Middel winnen de eerste ronde van de businessgolf wintercompetitie. Proficiat!!

Lees meer
Team Geelen Beton overall winnaar BusinessTour 2018

De beste drie teams van de businesstour 2018 speelden vrijdag 19 oktober jl. op uitnodiging van de Herkenbosche een finale wedstrijd op golfbaan Brunssummerheide om te bepalen wie de kampioen van dit jaar zou worden. Het werd een spannende finale waarin het team van Geelen Beton, met Frans Cluitmans, Sef vd Velden en Albert Boerma, als winnaar uit de bus kwam. Op de voet gevolgd door het team van Scheers Groep en Hecke en Houben Notarissen.

Lees meer
The Perfect Nine winnaars overall klassement bekend

Woensdag 10 oktober vond de 6e en tevens laatste 9 holes ronde plaats van de zeer succesvol gebleken The Perfect Nine. Roy Janissen, spelend voor Rabobank, en Rick Dauvillier, spelend voor Summa Adviesgroep, werden gedeeld eerste van het overall klassement. Porficiat mannen!

Lees meer
Team Hendrix v.d. Putten wint 5e ronde BusinessTour 2018 d.d. 28 september

Het team van Hendrix van der Putten, wint de 5e ronde van de BusinessTour 2018. Teams Scheers Groep, Heck en Houben Notarissen en Geelen Beton plaatsen zich voor de (alternatieve) finale, waarin bepaald wordt wie zich overall winnaar 2018 mag noemen.

Lees meer
Uitwedstrijd Businesstour (4e ronde) d.d. 6 sept. te Gendersteyn - Team Scheers Groep scoort beste van teams de Herkenbosche

Maar liefst 14 teams van de Herkenbosche, met in totaal 40 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Het was een zeer geslaagde dag, met als winnend team Uffink Textieldrukkerij van Gendersteyn. Het beste presterende team van Herkenbosch was Scheers Groep met een gemiddelde score van 34 punten van de beste 2 spelers. Proficiat!

Lees meer
Team Geelen Beton wint 3e ronde BusinessTour 2018 d.d. 29 juni

Het team van Geelen Beton, bestaande uit John Herfs, Jen Geelen en Frans Cluitmans, wint de 3e ronde van de BusinessTour 2018.

Lees meer
Team Top Equipment wint 2e ronde BusinessTour 2018 d.d. 1 juni

Bep Drost en Wim Stuijvenberg, beide spelend voor Top Equipment winnen de 2e ronde van de BusinessTour. Dit was mede te danken aan de geweldige score van Bep, die spelend van handicap 9.8 met 5 slagen boven de baan c.q. 42 stableford punten, tevens de beste score van de dag maakte.

Lees meer
Team Lean HR wint 1e ronde BusinessTour 2018 d.d. 18 mei

Lean HR, het team van William Bremmers met als gastspelers Cas Beelen en Piet Laumans wint verrassend de eerste ronde van de BusinessTour 2018!

Lees meer
Xander van de Kamp wint schietclinic Business Club

Woensdag 15 november vond de "offcourse" activiteit, de schietclinic bij schietbaan Baexem, plaats voor de Business Club. Xander van de Kamp kwam als beste schutter uit de bus. Proficiat Xander!

Lees meer