Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 4 augustus 2022

De 5e ronde van the perfect nine in het kort; hoog zomer, fantastisch weer, lekker lang nagenieten op het terras met een drankje en een hapje.....

Dagwinnaars waren Bernard Booy Liewes en Andre Meijer met respectievelijk 21 en 18 punten. Leon Simons durfde het aan afwezig te zijn, hij behoudt onveranderd de 1e plaats in het overall klassement van de categorie 0-24.0. Hij staat nog altijd met 27 punten, 2 punten los van Ralf Peeters, de 2e in het overall klassement. In de categorie 24.1-36.0 leidt na gisteravond Rob Olsthoorn het overall klassement alleen met 28 punten.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 30 juni 2022

De weersverwachting voor de vierde ronde was niet geweldig, maar ondanks de af en toe hevige regenbuien, haakte niemand af tijdens de ronde. Na afloop was het weer snel vergeten, zeker toen de overheerlijke spareribs uitgeserveerd werden....
Dagwinnaars waren Leon Simons en Rob Olsthoorn met respectievelijk 19 en 18 punten. Leon versterkte deze avond zijn leiderspositie in het overall klassement van de categorie 0-24.0. Hij staat met 27 punten, 2 punten los van Ralf Peeters.

In de categorie 24.1-36.0 delen Rob Olsthoorn en Patrick Maes de koppositie in het overall klassement met 26 punten elk.

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 2 juni 2022

De  derde ronde van The Perfect Nine kende in Ralf Peeters een winnaar die zichzelf overtrof met maar liefst 25 punten over 9 holes. Hij behaalde hiermee niet alleen de eerste plaats in het dagklassement van de categorie 0-24.0, maar nestelde zich tevens op een gedeelde eerste plaats met Leon Simons in het overall klassement, terwijl dit pas zijn eerste deelname was. Zelf was hij, net als zijn flightgenoten, enorm enthousiast en verrast over deze geweldige score.

In de categorie 24.1-36.0 speelde Ries Segers The Perfect Nine van de avond met 17 punten.
Allebei van harte gefeliciteerd!

Lees meer
Verslag van de 2e ronde The Perfect Nine d.d. 19 mei 2022

De tweede ronde van the Perfect Nine was goed bezocht en het was weer een schitterende avond om te golfen. Na afloop bleven de deelnemers en hun gasten nog geruime tijd nagenieten op het terras.

In de categorie 24.1-36.0 speelden Rob Olsthoorn en Annemiek Bingen beiden The Perfect Nine van de avond met 21 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Leon Simons wederom de eerste plaats van het dagklassement. Deze keer met 21 punten.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. woensdag 4 mei 2022

De texas scramble wedstrijd die woensdag 4 mei is gespeeld is gewonnen door het team van Business Leads. Het team bestaande uit Pascal Oligschläger, Paul Hagelstein, Harry Hermens en Henk van Gelderen speelde 70 bruto, 57,71 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 14 april 2022

De eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! Het was een geweldige avond om te spelen.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Désirée Meijers The Perfect Nine van de avond met 19 punten. In de categorie 0-24.0 Leon Simons met 20 punten.

Lees meer
Verslag 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 11 maart 2022

Vandaag werd alweer de laatste ronde van de BusinessGolf wintercompeititie 2021/2022 gespeeld.

De gebroeders Ruud en Lei Theelen, spelend voor RT Business, wisten deze winnend af te sluiten met een gezamenlijke score van 23 punten over 9 holes.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 11 februari 2022

René Middel van het Munstercafé vormde samen met Xander van de Kamp van ACS Cleaning het winnende koppel in de 4e ronde van de wintercompetite. De gezamenlijke score van 21 punten bleek vandaag voldoende om te winnen. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 21 januari 2022

Wim Daemen en Hay Wilders, spelend voor Klaver Energie, winnen vandaag de 3e ronde van de BusinessGolf Wintercompetitie met gezamenlijke een score van 25 punten over 9 holes. Proficiat mannen!
I.v.m. de corona maatregelen werd er vanaf 1 tee gespeeld en werden de uitslag pas na afloop berekend, waardoor geen foto gemaakt kon worden van het winnende koppel. Gelukkig hadden ze er zelf een, haha,


Wij kijken ook weer uit naar de opening van de horeca......

Lees meer
Verslag 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 10 december 2021

Het koppel Guus Quaedvlieg en Maurice Beurskens, beiden spelend voor Hoeberechts Advocaten behaalden net als het koppel Piet Laumans van Engelman Architecten en Xander van der Kamp van ACS Cleaning 22 punten. Na jurering ging de eer met het welbekende doosje logoballen als prijs naar Guus en Maurice. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 19 november 2021

Het gelegenheidsduo Leon Simons van 4TRAQ  en Marc Geerts, net nieuw bedrijfslid, van Marc Geerts Trading wonnen de eerste editie van de Businessgolf Wintercompetitie 2021/2022 op vrijdag 19 november jl. met een score van 19 punten.
Proficiat mannen!

Lees meer
Uitwisseling met businessclub Gendersteyn te Veldhoven d.d. vrijdag 10 sept. 2021

Vrijdag 10 september was er een uitwisseling met de business club van Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 8 september 2021

De 6e ronde van The Perfect Nine, tevens finale ronde voor het eindklassement vond onder perfecte condities plaats. Menig deelnemer was goed voorbereid en wist precies op welke holes er nog winst te behalen was voor het eindklassement. Ofschoon er uiteraard voor de eer en winst gestreden werd, was uiteindelijk de gezelligheid van deze "competitie" voor de meesten reden voor deelname.

Na afloop van de laatste ronde bleef iedereen gezellig eten en nagenieten van een mooie avond op het terras....


De winnaars van het eindklassement; Bart Neer (cat. 24.1 t/m 36) en Marjolijn Olsthoorn (cat. t/m 24.0)

 

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 19 augustus 2021

Het was een vanouds gezellige avond. Onder prima weersomstandigheden werd er door het deelnemersveld gespeeld en na afloop lekker nageborreld op het terras. De stand in het klassement is spannender geworden richting de laatste ronde die gespeeld wordt op woensdag 8 september a.s.

In beide categorieën zijn er nu twee koplopers met gelijke score. Mats Hermans en Marjolijn Olsthoorn delen de eerste plaats in de categorie t/m 24.0 en Har Schuren en Bart Neer in de categorie 24.1 t/m 36.0

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 1 juli 2021

Na lange tijd werd er weer gezamenlijk gestart met een shotgun om 18.30 uur, waar dit eerder door de corona maatregelen niet mogelijk was. Uiteraard zorgt dit na afloop, als alle flights gelijktijdig binnen komen, gelijk voor een extra stuk gezelligheid op het terras en in het clubhuis.

De leiders in het klassement zijn na deze ronde onveranderd. Mats Hermans leidt nog altijd in de categorie t/m 24.0 en Bart Neer in de categorie 24.1 t/m 36.0

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 2 juni 2021

Met 37 deelnemers en fantastisch weer was het weer een mooie en geslaagde avond.

Mats Hermans neemt de leiding over van Maurice Beurskens in het klassement t/m 24.0 Hij staat nu aan kop met 28 punten. Het zal lastig worden voor de rest hem nog in te halen. In de categorie 24.1 t/m 36. 0 heeft Bart Neer, met 27 punten, de leiding over genomen van Har Schuren.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 7 mei 2021

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 7 mei is gespeeld is gewonnen door het team van Hendrix Assurantie Advies. Het team bestaande uit Rob Hendrix, Joop Claessens en Sjef Keijzers speelde 78 bruto, 57,82 netto. Helaas is het niet gelukt een foto van hun te maken. I.v.m. corona worden de scores online verwerkt en is pas na afloop bekend welk team gewonnen heeft.

Wel is het gelukt het team van Hoeberechts Advocaten op de foto te zetten. Bij het inleveren van hun scorekaart, na een ronde van bruto 64, - 8 t.o.v. de par van de baan, leek dit zeker een potentiële winnaar. Gezien hun lage handicaps en daardoor verrekening reikte het slechts tot een 2e plaats. Toch een bijzondere prestatie!

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 2e ronde The Perfect Nine d.d. 29 april 2021

Een recordaantal van 43 deelnemers deed vandaag mee met the perfect nine. Menigeen speelde een goede score en deed daarmee prima zaken voor het overall klassement. Maurice Beurskens scoorde een heuse eagle op hole 3 en pakte daarmee, zelfs met zijn single handicap, maar liefst 5 punten. Na deze avond voert hij dan ook het klassement in de handicap categorie t/m 24.0 aan met 24 punten. In de categorie 24.1 t/m 36. 0 gaat Har Schuren aan de leiding met 24 punten.

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 8 april 2021

De eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! Het was een geweldige avond om te spelen.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Roy Janssen The Perfect Nine van de avond met 22 punten. In de categorie 0-24.0 Rob Maessen met 19 punten.

Lees meer
Uitvaartzorg Linne wint 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 19 maart 2021

Har Schuren en Bart van Neer, spelend voor Uitvaartzorg Linne, winnen vandaag de 5e en tevens laatste ronde van de BusinessGolf Wintercompetitie met gezamenlijke een score van 25 punten over 9 holes.
Proficiat mannen!

Lees meer
Rabobank Roermond wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 26 februari 2021

Rabobank Roermond-Echt, Roy Janissen en Niek Brouwers, winnen vandaag de 4e ronde van de wintercompetitie met 28 punten als koppel.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 4e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 9 september 2020

Met een deelnemersveld van 28 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine weer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een gezellige afsluitende wedstrijd. Door corona werd er van 1 tee gestart, maar na afloop was de groep redelijk compleet in het clubhuis na aan het genieten van zijn of haar ronde.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 4 september 2020

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 4 september gespeeld is gewonnen door het team van ACS Cleaning. Hieronder ziet u de winnende flight, waarvan een speler ten tijde van het maken van de foto al naar huis was.
Ted, Ivo, Frank en Hennie waren zeer goed op dreef. Ze speelden bruto maar liefst 6 onder de baan en hadden na verrekening een netto score van 57,19.

Proficiat mannen!

Lees meer
3e ronde The Perfect Nine d.d. 26-08-2020

Paul de Ruijter en Piet aan den Boom zijn als dagwinnaar uit de bus gekomen in de respectievelijke handicap categorieën tijdens de derde ronde van The Perfect Nine. Ze scoorden allebei 21 Stableford punten over 9 holes. Proficiat mannen! 

Klik hier voor het
dagklassement en het overall klassement.

Lees meer
Goed bezette 2e ronde The Perfect Nine d.d. 23 juli 2020

Met meer dan 30 deelnemers was de 2e ronde van The Perfect Nine goed bezet. Anja Killaars en Roy Janissen wisten in de categorie 24.1 t/m 36.0 de beste score neer te zetten en Ed Blokpoel in de categorie 0 t/m 24.0
Proficiat alle drie.

Lees meer
Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 17 juli 2020

Deze Business Zomergolf wedstrijd stond in het teken van "het mag weer" c.q. "weer samen gezellig golfen". De Texas Scramble formule leent zich daar bij uitstek voor. De bedrijfsleden die, met hun gasten meespeelden, kijken dan ook enthousiast terug op een zeer geslaagde dag. 

Lees meer
1e ronde The Perfect Nine d.d. 25 juni 2020 zeer geslaagd

Donderdag 25 juni vond de eerste businessclub activiteit na "corona" plaats. Met een iets aangepaste opzet was het een zeer geslaagde start die smaakt naar meer.

Lees meer
Hoeberechts Advocaten wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 14 februari 2020

Guus Quaedvlieg (Hoeberechts Advocaten) en zijn gast Elroy Jansen winnen de 4e ronde van de wintercompetitie met een score van 22  punten als koppel over 9 holes. Proficiat mannen!

Lees meer
ACS Cleaning wint 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 17 januari 2020

ACS Cleaning, Xander van de Kamp en Gerald Driessen, winnen vandaag onder onverwacht prima weersomstandigheden de 3e ronde van de wintercompetitie. Met 11 graden en windstil was het een geweldige middag om te golfen. 

Lees meer
Rabobank Roermond-Echt wint 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 13 decemberi 2019

Rabobank Roermond-Echt, Roy Janissen en Roy Janssen, winnen vandaag de 2e ronde van de wintercompetitie.
De weersverwachting was erg slecht, hetgeen tot meerdere afmeldingen leidde, maar uiteindelijk viel het heel erg mee en was het nog een plezierige middag om te golfen.
Proficiat mannen!

Lees meer
Van Hecke Houben Notarissen wint uitwisseling met businessclub Gendersteyn d.d. 1 november 2019

Team van Hecke Houben notarissen heeft de vrijdag 1 november gespeelde uitwisseling van de businessclubs van de Herkenbosche en Burggolf Gendersteyn gewonnen. Ondanks het slechte weer tijdens de eerste 9 holes, was de sfeer super en de dag zeer geslaagd. Proficiat mannen met de 1e plaats.

Lees meer
De Herkenbosche aan de haal met alle prijzen in Gendersteyn (26 sept. 2019)

Donderdag 26 september was er een uitwisseling met de business club van Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Maar liefst 13 teams van de Herkenbosche, met in totaal 34 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Onze business club ging met alle te behalen prijzen aan de haal.
Het team van Hoeberechts Advocaten werd 1e.

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 11 september 2019

Met een deelnemersveld van 29 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine zeer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een zeer geslaagde afsluiting met aansluitend een gezamenlijk dinderbuffetje waar de gezelligheid en onderling netwerken voorop stonden.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 8 augustus 2019

De 5e ronde van The Perfect Nine was ondanks dat het nog vakantie is goed bezet. Leuk ook dat er meerdere nieuwe bedrijfsleden voor de 1e keer meespeelden vanavond. De ambiance was goed en na afloop kon men nog lang nagenieten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Richard Killaars en Paul de Ruijter waren de besten in de verschillende handicap categorieën. Proficiat mannen.
Of ze ook goede zaken hebben gedaan voor het overall klassement ziet u hieronder.

Lees meer
Geslaagde 1e editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club d.d. 28 juni 2019

De eerste editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club was zeer geslaagd. Vroeg opstaan, tussen 06.00-06.30 uur koffie in het clubhuis en afslaan om 06.30 uur met een shotgunstart voor 9 holes Four Ball Better Ball....

De geluiden waren positief en bij navraag zeker voor herhaling vatbaar in het programma van komend jaar. Het koppel Ger Teluy (Fysio Teluy) en Piet Laumans (Engelman Architecten) wist met 23 punten een zeer goed resultaat neer te zetten c.q. 1e te worden.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 20 juni 2019

De 4e ronde van The Perfect Nine "avondactiviteit" is weer onder perfecte condities en ambiance verlopen. Leuk te zien dat meerdere deelnemers zeer bewust bezig zijn met het verbeteren van hun eigen overall klassement. Verder is de opzet vooral ongedwongen golfen en genieten, hetgeen ook telkens goed lukt.

De resultaten van de dag en de stand in het overall klassement zijn hieronder te lezen.

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 29 mei 2019

Met 31 deelnemers was de 3e avond zeer goed bezet. Het was een schitterende avond. Na afloop konden de deelnemers heerlijk nagenieten onder een hapje en drankje buiten op het terras.

Lees meer
Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 16 mei 2019

De zeer geslaagde Texas Scramble teamwedstrijd van Business Club de Herkenbosche op donderdag 16 mei is gewonnen door de flight van Roel Janssen (Bart Janssen Assurantien), Martijn Neuhof (Neuhof Haans) en Rene Middel (Munstercafe). Zij speelden 67 bruto en 57,95 netto.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 11 april 2019

De kop is er af, de eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! De informele opzet als ook de spelvorm worden zeer positief ervaren.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Marjolijn The Perfect Nine van de avond met 22 punten. In de categorie 0-24.0 was er een gedeelde eerste plaats voor Guus Quaedvlieg en Maurice Hermans met 17 punten.

Lees meer