Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Business Open de Herkenbosche - vrijdag 11 oktober

Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor het bedrijfsleven. Doelstelling is om op een informele wijze uw zakelijke netwerk te onderhouden dan wel te vergroten in de ontspannen ambiance die deze golfdag u zal bieden. Deelname staat open voor leden van business club de Herkenbosche én voor zakelijke golfers, die niet verbonden zijn aan de Herkenbosche, maar graag golfen en netwerken. Daarnaast wordt er natuurlijk gestreden om de hoogste eer en de wisseltrophee van het Business Open Kampioenschap de Herkenbosche 2019.

Voor beginners en gevorderden
De gevorderde golfer kan deelnemen aan de wedstrijd en de beginnende golfer aan de golfclinic. Voor beide onderdelen kunt u uitsluitend als koppel inschrijven! Op deze wijze kunt u naast de contacten die u deze dag kunt leggen met andere deelnemers ook nog eens de band versterken met uw (zakelijke) relatie of collega die u uitnodigt om samen met u aan de dag deel te nemen.

De wedstrijdvorm die gespeeld wordt op de baan is Four Ball Better Ball; hierbij speelt u beiden uw eigen bal volgens het principe individueel Stableford, waarna de beste (Stableford)score, die bij de betreffende speler genoteerd wordt, voor de gezamenlijke eindscore van het koppel telt. Een gedetailleerd wedstrijdreglement krijgt u uitgereikt op de wedstrijddag.

De clinickoppels krijgen eerst een algemene technische instructie van de verschillende golftechnieken. Daarna wordt er een clinicwedstrijd gehouden waar ze koppelsgewijs een score kunnen behalen welke telt voor de eindscore.

Na ontvangst kunt u genieten van een voortreffelijke netwerklunch, waarna de wedstrijd en de clinic starten. Aansluitend aan de wedstrijd en clinic wordt u in het clubhuis terug verwacht voor de netwerkborrel, dinerbuffet en de prijsuitreiking.
Tijdens de wedstrijd en clinic krijgen de deelnemers nog een kleine versnapering en drankje.

Prijzen
Uiteraard zijn er naast de grote wisselbeker fraaie prijzen te winnen, waaronder een Wildcard met beperkt speelrecht en diverse Businessevents! Bovendien stellen de sponsoren van het
toernooi een hole-in-one prijs beschikbaar, dan wel een neary, mocht de hole-in-one niet geslagen worden.

Kosten deelname
Businessclubleden van de Herkenbosche mogen per bedrijfskaart een koppel inschrijven voor deelname. Kosten € 50 horeca bijdrage p.p.
Gastkoppels betalen € 80 p.p. voor deelname.

Programma    
12:00-13.00 uur:  ontvangst met netwerklunch
12.45 uur: openingswoord
13.00 – 13.30 uur: gelegenheid tot inslaan / verplaatsing naar de holes
13:30 uur: shotgun start wedstrijd 4BBB koppelwedstrijd / baancatering
13:00 – 15.00 uur: clinic 1e deel instructief
15.00 – 16.00 uur: pauze clinic terras/clubhuis / catering
16.00 – 18.00 uur: clinic 2e deel wedstrijdgedeelte / Par 3 baan
18:00 uur: einde wedstrijd en clinic
18:00 uur: netwerkborrel, dinerbuffet en prijsuitreiking


Business Open de Herkenbosche wordt mede mogelijk gemaakt door;

 

Inschrijfformulier Business Open Kampioenschap de Herkenbosche 2019

Om in te schrijven voor de wedstrijd dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf
Wedstrijd
Clinic