Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Senioren spelen Ecclectic Hidden Partner

Alhoewel er slecht weer was voorspeld, kon de wedstrijd gepeeld worden bij een aangename temperatuur en slechts een periode van 15 minuten lichte regen. Het aantal deelnemers bedroeg 26 en de baan condities waren uitstekend voor de tijd van het jaar. Er werd een nieuw speltype geprobeerd: Ecclectic Hidden Partner. Dit is de traditionele Ecclectic maar je speelt met een partner. Beide partners moeten 9 holes opvoeren op de scorekaart maar deze holes mogen niet dezelfde zijn. De partner speelt tevens in een andere flight zodat tijdens het spelen de score van de partner verborgen blijft. Na het spelen van de 18 holes komen de partners samen en puzzelen ze de beste score bij elkaar. 

De uiteindelijke winnaars waren Ger Nissen en Huub Salden met 37 punten, de tweede plaats was voor Jeroen Springer en Mart Heuts, ook met37 punten maar met een lagere score op de laatste 9 holes. De derde plaats ging naar Hen Verberkt en Frans Tissen met 36 punten. Juul Sampers en Rosewitha Sauer-Schwarz behaalden ook 36 punten maar hun score op de laatste 9 holes was lager. Eervolle vermelding voor Leo de Kruik met een birdie op hole 10.

 

 

Terug