Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Natte Carnavalswedstrijd voor senioren

Gezien de weersvoorspelling verwachtte de wedstrijdleiding 8 februari de nodige afmeldingen en werd de superball wedstrijd aangepast naar een individuele Stableford. Door het feit dat er geen buggy's in de baan mochten en zeer regenachtig weer beperkte het aantal afmeldingen zich tot slechts vijf. Door de aanhoudende regen waren er slechts 5 van de 23 deelnemers die hun complete ronde voltooiden, m.u.v. hole 18 die gesloten was door prik werkzaamheden.  De uitslag van de eerste drie: Stephan Koopman 3e met 30 punten, Jef Koopman en Ger Nissen beiden 31 punten. Ger Nissen behaalde de 1e prijs door een betere score op de laatste 9 (16 tegen 11).

Overige uitslagen n.v.t. Dan nog de prijs voor de best verkleede deelnemer. Het was dit keer overduidelijk het echtpaar Bleijlevens, die beiden een prachtige outfit aan hadden compleet met gezicht schmink. Tot zover, en voor iedereen 'ëine sjoone carnaval, en neet te zaat'. Tot a.s. donderdag.

Namens de Seniorencommissie;

Jo Housmans

   

Terug