Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Laatste wintergolf wedstrijd senioren

Donderdag 29 februari gaan we met 36 spelers de baan in. Gelukkig bijna droog, op een paar druppels na, een beetje wind en bij de start nog redelijk fris. Vandaag is het de laatste wintergolf wedstrijd en wel de 15e. We spelen eclectic Stableford. Wat opvalt is de vele greenkeepers in de baan. Er wordt hard gewerkt aan het prikken van de greens, repareren van de tee afslagen etc. Dat belooft uiteindelijk weer een prima te spelen baan voor het komend seizoen.

Iedereen gaat fris en fruitig de baan in. Zo ook mijn flight. Aanbeland op hole 8 constateert mijn fligh genoot dat hij een club kwijt is en de andere flightgenoot een gedeelte van zijn golfkar, die mee hobbelde in een buggy. Hilarisch toch! Ik onderdruk mijn emotie en geproest. Dit is geen grap maar heus gebeurd.

Er ontstaat een lichte paniek en terstond worden greenkeepers en andere flights ingelicht over dit gemis. Op hole 3 wordt het zoekgeraakte stuk golfkar gevonden. (Gelukkig maar, het is een redelijk kostbare kar). De golfkar eigenaar is weer happy!

De spoorloos verdwenen golfclub is tijdens deze ronde niet teruggevonden. Maar komt vast en zeker weer terecht in de kist van de gevonden voorwerpen. Na heel wat geploeter, gehengst en gesloofd (niets lukt)  komen we aan op hole 19. Daar wacht ons een heerlijke salade van krokante kip met mango en chili. Dit maakt het weer allemaal goed. Er wordt geteld en gerekend en de prijsuitreiking volgt:

Met de volgende uitslagen:
1e plaats : Wilma Leenaerts met 26pt, 2e9 holes 15pt
2e plaats: Hen Verberkt met 26 pt , 2e9holes 14pt
3e plaats: Frans Tissen met 24pt.

Proficiat winnaars.

Hierbij nog enkele data van belang en noteer deze alvast in jullie agenda’s. Seizoensopening: donderdag 21maart. Na de golfronde wordt er een dagschotel geserveerd. Welke en prijs hiervan volgt later. Paaswedstrijd: woensdag 27maart.
Attentie voor de wisselende starttijden in de maanden april/mei. Dan zijn de landelijke competities weer aan de gang.

Tot volgende week.

Namens de Seniorencie:

Christel Verschure

Terug