Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Kerstwedstrijd Seniorencommissie 

Woensdag 20 december speelden de senioren hun jaarlijkse kerstwedstrijd. Zoals gebruikelijk met de kerstwedstrijd werd er een Texas Scramble gespeeld. Helaas voor de buggygebruikers onder ons mochten er, om begrijpelijke redenen, wederom geen buggy`s in de baan. Mede hierdoor en de verschuiving van de wedstrijd naar woensdag kregen we met een aantal afmeldingen te maken. Uiteindelijk waren er slechts 23 deelnemers. Voor de kerstwedstrijd een laagterecord. De weersvoorspellingen zagen er bovendien niet goed uit maar uiteindelijk viel dit mee. Het was behoorlijk aan de frisse kant maar de verwachte regen bleef uit. Door de zeer natte baan en omdat de greens geprikt waren was het een flinke klus om een goede score te maken.                                                                                     Het driegangen kerstdiner na afloop was prima verzorgd door de horeca, en onder het genot van enkele alcoholische versnaperingen werd er nog lang nagepraat over allerlei gebeurtenissen van het afgelopen seizoen.

De uitslag; 1e met netto 54 slagen (L9 39)  Jannie Kreuger, Annette Coenen en Ger Nissen, 2e eveneens met 54 netto (L9  41)Til Gommans, Leo Verschure en Mart Heuts en 3e Marja Pilgram, Ger Jongen en Jo Housmans.    

Uitslagenlijst  Senioren Commissie        
        
Kerstwedstrijd Texas Scramble 

1    Ger Nissen, Jannie Kreuger en Annette Coenen    54 ( L9 39 )
2    Mart Heuts, Leo Verschure en Til Gommans    54 ( L9 41 )
3    Jo Housmans,Marja Pilgram en Ger Jongen    56
4    René Steuns, Christel Verschure en Marnel Pronk    57
5    Huub Salden Wil Verlijsdonk en Margriet Dormans    58
6    Leo de Kruijk, Jürgen Renziehausen en Marjo Knoors    60
7    Frans Tissen, Wiel Helgers en Victor Somers    61
8    Richard Killaars en Jeroen Springer    62

 

Terug