Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Wintervibes: boost je eigen golfspel!

De winter is het ideale moment om je golfspel te verbeteren. Daarom bieden Bas en Tim dit jaar wintervibes aan. In twee sessies van twee uur krijg je persoonlijke aandacht van onze ervaren professionals.

In de eerste sessie werken we aan de basis van je swing en putt. Je krijgt een swinganalyse en individuele oefeningen op maat. Ook wordt je putten geanalyseerd met video en het SAM Puttlab. In de tweede sessie gaan we verder met de drills en skills die je in de eerste sessie hebt geleerd. We werken aan de finetuning van je swing en putt, en we gaan dieper in op de vertrekrichting van de bal bij het putten.

Inclusief voorafgaande aan de eerste les een lunch en drankje.

Wintervibes kost € 90 per persoon.

Aanmelden kan via de receptie van de Herkenbosche. Vol = vol, dus wees er snel bij!


Wanneer:

  • Zaterdag 17 februari 2024 - 13.00 - 15.00 uur (lunch start om 12.00 uur)
  • Zaterdag 9 maart 2024 - 13.00 - 15.00 uur

Welcome to the Club

Voorwaarden:

  • Minimaal 8 deelnemers
  • Bij meer dan 8 deelnemers start er een nieuwe groep (tijdstip en datum volgt). Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • De lunch en een drankje is inclusief. Het drankje bestaat uit koffie, thee, water of fris.

 


Aanmelden

In verband met een grote hoeveelheid aanmeldingen is de cursus vol. Heb je toch interesse? Geef dit dan bij onze receptie door, dan overleggen we met het Pro-team wat de mogelijkheden zijn.