Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Lidmaatschap voor particulieren

De Herkenbosche kent voor particulieren een zeer aantrekkelijk lidmaatschap. Zo kunnen golfers van 40 jr. en ouder particulier lid worden voor € 130 per maand, met een eenmalig entreegeld van € 500. Bij deze variant hoeft geen inleggeld (meer) betaald te worden. Voor de exacte voorwaarden kunt u contact opnemen met de Herkenbosche.

Voor junioren (tot 21 jr) en senioren-B (21-40 jr) gelden aangepaste tarieven, met een maandelijkse speelvergoeding van respectievelijk € 62,50 en een eenmalig entreegeld vanaf € 200 en € 90 en een eenmalig entreegeld van € 300. Jeugdige golfers, jonger dan 18 jaar, kunnen ook deelnemen aan het Jeugdplan. Dit is een stimuleringsplan van de Herkenbosche en de vereniging G&CC Herkenbosch, dat gedeeltelijk door beide partijen bekostigd wordt. Echter met de verplichting aan de inbegrepen golflessen deel te nemen.
Voor studenten bestaat een speciale regeling. Studenten krijgen 50 % korting op de geldende speelvergoeding.

Met het lidmaatschap van de Herkenbosche verkrijgt u, het gehele jaar door, het speelrecht voor alle faciliteiten van ons complex, waaronder de 18 holes wedstrijdbaan, de 9 holes par 3 oefenbaan en de oefenfaciliteiten (drivingrange, chippinggreens en puttinggreens), uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Wij adviseren u tevens lid te worden van de vereniging, Golf & Country Club de Herkenbosche. G&CC de Herkenbosche verzorgt  vele activiteiten voor haar leden, waaronder: wedstrijden, deelname NGF competitie, handicapregistratie etc. De contributie van de vereniging bedraagt voor junioren € 40, voor senioren-B € 64 en voor Senioren-A € 90.

Wilt u zich aanmelden als lid of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden? Vul dan het algemene aanvraagformulier in en licht uw specifieke vraag toe, dan nemen we per omgaande contact met u op.