Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Verslag van de 4e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 9 september 2020

Met een deelnemersveld van 28 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine weer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een gezellige afsluitende wedstrijd. Door corona werd er van 1 tee gestart, maar na afloop was de groep redelijk compleet in het clubhuis na aan het genieten van zijn of haar ronde.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 4 september 2020

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 4 september gespeeld is gewonnen door het team van ACS Cleaning. Hieronder ziet u de winnende flight, waarvan een speler ten tijde van het maken van de foto al naar huis was.
Ted, Ivo, Frank en Hennie waren zeer goed op dreef. Ze speelden bruto maar liefst 6 onder de baan en hadden na verrekening een netto score van 57,19.

Proficiat mannen!

Lees meer
3e ronde The Perfect Nine d.d. 26-08-2020

Paul de Ruijter en Piet aan den Boom zijn als dagwinnaar uit de bus gekomen in de respectievelijke handicap categorieën tijdens de derde ronde van The Perfect Nine. Ze scoorden allebei 21 Stableford punten over 9 holes. Proficiat mannen! 

Klik hier voor het
dagklassement en het overall klassement.

Lees meer
Goed bezette 2e ronde The Perfect Nine d.d. 23 juli 2020

Met meer dan 30 deelnemers was de 2e ronde van The Perfect Nine goed bezet. Anja Killaars en Roy Janissen wisten in de categorie 24.1 t/m 36.0 de beste score neer te zetten en Ed Blokpoel in de categorie 0 t/m 24.0
Proficiat alle drie.

Lees meer
Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 17 juli 2020

Deze Business Zomergolf wedstrijd stond in het teken van "het mag weer" c.q. "weer samen gezellig golfen". De Texas Scramble formule leent zich daar bij uitstek voor. De bedrijfsleden die, met hun gasten meespeelden, kijken dan ook enthousiast terug op een zeer geslaagde dag. 

Lees meer
1e ronde The Perfect Nine d.d. 25 juni 2020 zeer geslaagd

Donderdag 25 juni vond de eerste businessclub activiteit na "corona" plaats. Met een iets aangepaste opzet was het een zeer geslaagde start die smaakt naar meer.

Lees meer
Hoeberechts Advocaten wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 14 februari 2020

Guus Quaedvlieg (Hoeberechts Advocaten) en zijn gast Elroy Jansen winnen de 4e ronde van de wintercompetitie met een score van 22  punten als koppel over 9 holes. Proficiat mannen!

Lees meer
ACS Cleaning wint 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 17 januari 2020

ACS Cleaning, Xander van de Kamp en Gerald Driessen, winnen vandaag onder onverwacht prima weersomstandigheden de 3e ronde van de wintercompetitie. Met 11 graden en windstil was het een geweldige middag om te golfen. 

Lees meer
Rabobank Roermond-Echt wint 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 13 decemberi 2019

Rabobank Roermond-Echt, Roy Janissen en Roy Janssen, winnen vandaag de 2e ronde van de wintercompetitie.
De weersverwachting was erg slecht, hetgeen tot meerdere afmeldingen leidde, maar uiteindelijk viel het heel erg mee en was het nog een plezierige middag om te golfen.
Proficiat mannen!

Lees meer
Van Hecke Houben Notarissen wint uitwisseling met businessclub Gendersteyn d.d. 1 november 2019

Team van Hecke Houben notarissen heeft de vrijdag 1 november gespeelde uitwisseling van de businessclubs van de Herkenbosche en Burggolf Gendersteyn gewonnen. Ondanks het slechte weer tijdens de eerste 9 holes, was de sfeer super en de dag zeer geslaagd. Proficiat mannen met de 1e plaats.

Lees meer
De Herkenbosche aan de haal met alle prijzen in Gendersteyn (26 sept. 2019)

Donderdag 26 september was er een uitwisseling met de business club van Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Maar liefst 13 teams van de Herkenbosche, met in totaal 34 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Onze business club ging met alle te behalen prijzen aan de haal.
Het team van Hoeberechts Advocaten werd 1e.

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 11 september 2019

Met een deelnemersveld van 29 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine zeer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een zeer geslaagde afsluiting met aansluitend een gezamenlijk dinderbuffetje waar de gezelligheid en onderling netwerken voorop stonden.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 8 augustus 2019

De 5e ronde van The Perfect Nine was ondanks dat het nog vakantie is goed bezet. Leuk ook dat er meerdere nieuwe bedrijfsleden voor de 1e keer meespeelden vanavond. De ambiance was goed en na afloop kon men nog lang nagenieten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Richard Killaars en Paul de Ruijter waren de besten in de verschillende handicap categorieën. Proficiat mannen.
Of ze ook goede zaken hebben gedaan voor het overall klassement ziet u hieronder.

Lees meer
Geslaagde 1e editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club d.d. 28 juni 2019

De eerste editie van de ontbijtwedstrijd voor de business club was zeer geslaagd. Vroeg opstaan, tussen 06.00-06.30 uur koffie in het clubhuis en afslaan om 06.30 uur met een shotgunstart voor 9 holes Four Ball Better Ball....

De geluiden waren positief en bij navraag zeker voor herhaling vatbaar in het programma van komend jaar. Het koppel Ger Teluy (Fysio Teluy) en Piet Laumans (Engelman Architecten) wist met 23 punten een zeer goed resultaat neer te zetten c.q. 1e te worden.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 20 juni 2019

De 4e ronde van The Perfect Nine "avondactiviteit" is weer onder perfecte condities en ambiance verlopen. Leuk te zien dat meerdere deelnemers zeer bewust bezig zijn met het verbeteren van hun eigen overall klassement. Verder is de opzet vooral ongedwongen golfen en genieten, hetgeen ook telkens goed lukt.

De resultaten van de dag en de stand in het overall klassement zijn hieronder te lezen.

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 29 mei 2019

Met 31 deelnemers was de 3e avond zeer goed bezet. Het was een schitterende avond. Na afloop konden de deelnemers heerlijk nagenieten onder een hapje en drankje buiten op het terras.

Lees meer
Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 16 mei 2019

De zeer geslaagde Texas Scramble teamwedstrijd van Business Club de Herkenbosche op donderdag 16 mei is gewonnen door de flight van Roel Janssen (Bart Janssen Assurantien), Martijn Neuhof (Neuhof Haans) en Rene Middel (Munstercafe). Zij speelden 67 bruto en 57,95 netto.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 11 april 2019

De kop is er af, de eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! De informele opzet als ook de spelvorm worden zeer positief ervaren.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Marjolijn The Perfect Nine van de avond met 22 punten. In de categorie 0-24.0 was er een gedeelde eerste plaats voor Guus Quaedvlieg en Maurice Hermans met 17 punten.

Lees meer