Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Proeflidmaatschap

Niet leden die golflessen volgen bij onze golfschool kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om gedurende de periode van maximaal 1 jaar proeflid te worden. Deze mogelijkheid kennen we zowel bij de particuliere lidmaatschappen als bij de bedrijfslidmaatschappen.

Het moment waarop u hiervan gebruik maakt beslist u zelf. Het meest geschikte moment is echter het moment waarop u Baanpermissie voor de grote baan heeft verkregen. U mag dan namelijk als proeflid, al onbeperkt gaan oefenen op de grote baan. U kunt ook al deelnemen aan activiteiten van de vereniging welke openstaan voor het niveau dat u op dat moment heeft. Etc.

Binnen het proeflidmaatschap voor privé leden betaalt u € 125,- (> 25 jr.) per maand via een automatische incasso. U behoeft het eenmalige entreegeld (nog) niet te betalen. Besluit u na of binnen het jaar van uw proeflidmaatschap om regulier lid te worden dan zal bij deze overgang het eenmalige entreegeld van € 500,- (> 25 jr.) niet in rekening worden gebracht. Als proeflid bent u volwaardig lid met alle voordelen van dien, echter zonder het gevoel direct een lange termijn verplichting te zijn aangegaan.

U kunt ook een bedrijfslidmaatschap afsluiten, waarbij het eerste jaar geldt als proefjaar. Gezien de uitgebreide faciliteiten die tot dit lidmaatschap behoren informeren we u hierover liever in een persoonlijk gesprek.
Vraag naar de details bij onze ledenadministratie, info@deherkenbosche.nl / +31(0)475-529529.